دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ , ۰۵:۲۰:۵۴
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۲/۵/۵ ساعت ۰۰:۴۸
لینک کوتاه مطلب:

در کمیته برنامه ریزی شهرستان سنندج صورت گرفت

قدردانی مدیرکل دیوان محاسبات کردستان از فرماندار سنندج

مدیرکل دیوان محاسبات کردستان گفت: فرمانداری سنندج مجموعه‌ای پویاست و کمترین مشکل نظارتی در این شهرستان وجود دارد چرا که خود فرماندار سنندج از تمامی دستگاه‌های نظارتی، نظارتی‌تر است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری سنندج، مجتبی مقیاسی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان سنندج اظهار کرد: فرمانداری شهرستان سنندج مجموعه‌ای فعال و پویا است و خودشان کاملا نظارت دارند و ما از نظر نظارتی در این شهرستان کمترین مشکل داریم که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تاکید کرد: مانده اعتبارات تملک در حساب دستگاه‌های اجرایی زیاد است لذا دستگاه‌ها در زمان باقی مانده تا پایان شهریور نسبت به جذب اعتبارات ۱۴۰۱ و اتمام پروژه‌ها اقدام کنند.

مقیاسی گفت: با توجه به تورم در کشور، چنانچه هر چه زودتر پروژه‌ها تعریف و عملیات اجرایی آن آغاز شود  درصد پیشرفت بیشتری خواهد داشت لذا کارهای مقدماتی در فصل نیمه دوم سال انجام گیرد و به محض شروع فصل عمرانی عملیات اجرایی پروژه‌ها فعال شود.

وی یادآور شد: کردستان در شاخص تورم در رتبه ۲۶ کشور قرار دارد و باید هر چه سریع‌تر پروژه‌ها انجام شود تا از تورم مصون بمانیم.

مقیاسی افزود: علاوه بر اعتبارات شهرستان‌ها برخی ظرفیت‌ها در قانون بودجه هست که ادارات می‌توانند استفاده کنند، یکی از آنها استفاده از قیر است و دستگاه‌های متولی از این قانون تا حد امکان استفاده کنند و با رایزنی سهمیه قیر بیشتر برای استان دریافت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: در سال ۱۴۰۰ راه و شهرسازی، تمام ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده توسط شرکت بازآفرینی شهری را برگشت داده بود و باید به فکر اعتبارات ویژه برای شهرستان باشد.

مقیاسی به طرح‌های زیست مربوط به سد آزاد نیز اشاره کرد و افزود:  برای اینکه سد آزاد به مشکل سد قشلاق دچار نشود باید از همین الان چاره‌ای اندیشید و جزو اولویت‌های اصلی استان گذاشته شود.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی با مرکز و وزارتخانه‌های خود تعامل بیشتر داشته باشد و سعی کنیم مشکلات استان را برطرف کنیم.

مقیاسی خاطرنشان کرد: علی رغم تلاش‌ها و پیگیری‌ها با وجود اینکه امسال رشد مناسبی در بخش اعتبارات تملک داشته‌ایم اما مشکلات استان به حدی زیاد است که چند برابر این اعتبارات کفاف نمی‌دهد.

وی گفت: دستگاه‌ها برای اجرای پروژه‌ها و حل مشکلات مردم از نیروها و ظرفیت‌های داخلی خود نیز استفاده کنند.

انتهای پیام/