پنج شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ , ۱۹:۵۴:۳۲
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ ساعت ۱۴:۱۵
لینک کوتاه مطلب:

 تأکید فرماندار سنندج بر عدالت آموزشی و لزوم همکاری بین دستگاهی برای رفع مشکلات مدارس

در دیدار فرماندار سنندج با مدیر و معاونین آموزش و پرورش ناحیه یک و دو سنندج، بر عدالت آموزشی و لزوم حمایت از نظام آموزشی تأکید شد.

 

غریب سجادی، با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد که آسیب‌های اجتماعی تنها بر عهده آموزش و پرورش نیست بلکه مسئولیتی مشترک میان تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط است.

فرماندار سنندج افزود: تمامی ارگان‌های مسئول باید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی همکاری کنند و ما نیز در این مسیر حمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد.

مشکلات املاک آموزشی و لزوم همکاری با اوقاف
غریب سجادی همچنین به یکی از چالش‌های اساسی مدارس و فضاهای آموزشی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مهمی که مدارس سنندج با آن روبه‌رو هستند، اوقافی بودن زمین‌ها و عرصه‌های آموزشی است. این مسئله باعث بروز مشکلاتی در توسعه فضاهای آموزشی شده است.

وی تأکید کرد که حل این مشکل نیازمند تعامل سازنده میان آموزش و پرورش و اداره اوقاف و امور خیریه است و افزود: اداره اوقاف نباید به این زمین‌ها نگاه تجاری داشته باشد، چراکه آموزش و پرورش نهادی خدماتی و زیربنایی است. ما در این زمینه کمک خواهیم کرد تا مشکلات مربوط به املاک اوقافی مدارس برطرف شود.

در این دیدار، مدیر و معاونین آموزش و پرورش ناحیه یک و دو سنندج نیز گزارشی از وضعیت مدارس، چالش‌ها و نیازهای آموزشی این منطقه ارائه دادند و بر لزوم تأمین امکانات مناسب و رفع موانع حقوقی و زیرساختی برای توسعه فضاهای آموزشی تأکید کردند.