یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ , ۰۹:۰۴:۴۴
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۹/۱۰ ساعت ۱۴:۴۲
لینک کوتاه مطلب:

 توسعه زمانی معنا دارد که «همه» دیده شوند

فرماندار سنندج با گرامیداشت هفته افراد دارای معلولیت، این مناسبت را فرصتی برای توجه بیشتر جامعه و دستگاه‌های اجرایی به حقوق و نیازهای شهروندان دارای معلولیت دانست و اظهار کرد: افراد دارای معلولیت نه یک قشر حاشیه‌ای، بلکه بخش ارزشمندی از جامعه‌اند که توانایی‌ها، استعدادها و ظرفیت‌های قابل توجه آنان می‌تواند نقش مهمی در توسعه انسانی و اجتماعی سنندج داشته باشد.

غریب سجادی  تاکید کرد: مناسب‌سازی فضاهای شهری، توسعه خدمات حمایتی و توان‌بخشی، توجه به اشتغال، و صیانت از حقوق شهروندی این عزیزان از اولویت‌های اصلی فرمانداری است و برای تحقق آن‌ها از همه ظرفیت‌ها در سطح شهرستان استفاده می‌کنیم.

وی در پایان با قدردانی از تلاش مربیان، خانواده‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه معلولیت گفت: امیدواریم با همدلی و برنامه‌ریزی هدفمند، شهری بسازیم که در آن هیچ شخصی به دلیل محدودیت‌های جسمی یا ذهنی، از حق مشارکت اجتماعی محروم نماند.